X
Sluiten

Klantenservice

Tel.: 0486-851558

 •  Ruim 100.000 artikelen 
 •  Gratis verzending boven € 200
 •  Snelle levering
 •  14 dagen retourrecht
 •  Persoonlijke service

Openingstijden Afhaalbalie

Ma. t/m Vr. 13.30u - 17.00u

Waarom MDH?

 • De scherpste prijzen
 • Snelle levering
 • Gratis verzending boven €200,-
 • Persoonlijke klantenservice
 • Ruim 100.000 artikelen
 • Afhaal mogelijkheid
Hulp nodig
bij een
lastige klus?

Vraag het Mikel

Groepenkast configurators

Aangezien het nog al eens voorkomt dat mensen niet altijd weten welke groepenkast op onze website de juiste is, hopen wij het u wat gemakkelijker te maken met onderstaande configurators. Wanneer uw groepenkast volledig is afgestemd op uw wensen, kunt u deze vervolgens opzoeken op onze website, om hem daar tegen een scherpe prijs te kopen.

Klik op het plaatje voor de ABB configurator:

abbabb stappen

Als u kiest voor een ABB Hafonorm groepenkast, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Een ABB groepenkast is speciaal gemaakt om het installeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. De groepenkasten van ABB kunnen net als andere merken worden geleverd als een 1-fase groepenkast en een 3-fase groepenkast. ABB groepenkasten zijn gemakkelijk uit te breiden met verschillende ABB componenten zoals hoofdschakelaars, aardlekschakelaars, beltrafo’s, fornuisgroepen en aardlekautomaten.

Klik op het plaatje voor de Attema configurator: 

attema

Door het montage gemak van een Attema groepenkast kiezen steeds meer installateurs voor dit merk. De groepenkast van Attema is gemaakt van stevig kunststof met een goed sluitende deksel. Wij leveren Attema 1-fase groepenkasten en Attema 3-fasen groepenkasten. Attema groepenkasten zijn gemakkelijk uit te breiden met verschillende Attema componenten zoals hoofdschakelaars, aardlekschakelaars, beltrafo’s, fornuisgroepen en aardlekautomaten.

Klik op het plaatje voor de Eaton configurator:

Eatoneaton stappen

De groepenkasten van het kwaliteitsmerk Eaton, vroeger ook wel bekend onder de naam Holec is al vele jaren een bekende en betrouwbare naam in de elektrotechnische markt. De groepenkasten van Eaton kenmerken zich door een scherpe en uitstekende prijs- kwaliteits verhouding en kunnen in elk gewenste samenstelling worden toegepast in woningen, winkels en kantoren. U kunt deze groepenkast uitbreiden met extra opties waaronder een beltrafo, kookgroep, krachtgroep of een extra stopcontact.

Klik op het plaatje voor de Hager configurator:

hagerhager stappen

Hager is één van de meeste gebruikte en betrouwbare groepenkasten in Nederland. Of u nu een Hager 1-fase groepenkast of een Hager 3-fase groepenkast nodig heeft, u zult een groepenkast van goede kwaliteit krijgen. Hager groepenkasten worden geleverd in een systeem met aardlekschakelaars of aardlekautomaten. Hager groepenkasten zijn gemakkelijk uit te breiden met verschillende Hager componenten zoals hoofdschakelaars, aardlekschakelaars, beltrafo’s, fornuisgroepen en aardlekautomaten.